Да правилно прочетохте вече могат да се играят пиратски игри на PlayStation 3, новината достигна до мен от Jimi (Exabyte) след като tweet-на че видял игри за PS3 в замундата. За щастие самият Jailbreak позволява игрите да се играят от хард диск, като по този начин се спестяват космическите суми за Блу-рей записвачки и дискове. По случай Jailbreak-a усещам че ще има ОГРОМЕН растеж в продажбите на PS3-ки.

До колкото прочетох Jailbreak-а струва към 80-200 лева, като се използва специална флашка на която е качен софтуера за хак-а. Първоначално се беше решило, че няма как да се спре Jailbreak-a със дашборд ъпдейт, тъй като се хак-а се зарежда преди дашборда. Но жалост Sony отреагираха светкавично бързо като пуснаха ъпдейт 3.42 (3.41 беше предишният) който не позволява бутването от флашка и по този начин няма да може приложен на по новите конзоли или тези който вече са изтеглили ъпдейта. Обаче ако не е ъпдейтнът Firmware-a, може да се използва прокси (Logan5’s Tool) чрез което да се влиза в PSN без да е нужен ъпдейт.

Реклами
Коментари
  1. […] hacked? https://hun9ry.wordpress.com/2010/09/16/ps3-hacked/ в Любими преди 8 секунди edno23.com Начало контакти […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s